MACHINELIJST

Warnier Precisiemetaal werkt met een uitgebreid modern uitgerust machinepark met gereedschappen voor de allerhoogste kwaliteit in maatwerk verspaning. We investeren continu in machines, technologieën en gereedschappen.

Door deze uitbreidingen van ons machinepark blijven we up-to-date, beschikken we over steeds meer bewerkingsmogelijkheden, vergroten we onze capaciteit én kunnen we steeds complexere producten maken. Hierdoor kunnen we u optimaal mee van dienst kunnen zijn.

Deze machines hebben we tot onze beschikking om uw product te maken

Draaibanken:

CNC-Frezen:

Daarnaast hebben we nog diverse CNC en conventionele frees- en draaibanken.

Zagen:

Naast de Kasto win A 3.3 automatische zaagmachine, hebben we een Carif automatische lintzaagmachine en een Kaltenbach zaagautomaat.

Robots:
We beschikken over vijf beladingsrobots.

Diversen:
Een tapapparaat, 2 ontbraamtrommels (groot en klein) en diverse andere apparatuur.

Meten:
Wij beschikken over een goed uitgeruste meetkamer met o.a. een Tigo SF 3D meetmachine internet zoeken, een Digimar CX1/DX1 hoogtemeter en een Mahr digitale ruwheidsmeter.

Moderne werkplaats:
Naast een goede werkplaatsuitrusting en een modern machinepark zijn ook de werkomstandigheden van belang om een goede prestatie neer te kunnen zetten. Het geheel staat in een ruime hal met klimaatcontrole, geluidsabsorptie, veel daglicht, zicht naar buiten en een goede ventilatie en nevelafzuiging.

De belangrijkste factor…
zijn onze vakmensen. We werken als team. Begeleiding, (bij)scholing, ruimte voor volgen, uitproberen van nieuwe technieken en individuele ontwikkeling zijn daarbij voor ons vanzelfsprekend.

Met onze mindset kijken we continu of een proces beter of makkelijker kan. Zowel op technisch als organisatorisch vlak.

 
 
 
 
Fahrenheitweg 6
Telefoon: 0515-53 25 25
8503 AE Joure
Fax: 0515-53 18 78
info@warniermetaal.nl
K.v.K. 51081725