MACHINELIJST

Warnier Precisiemetaal werkt met een goed en modern uitgerust machinepark en gereedschappen voor de allerhoogste kwaliteit in maatwerk. De afgelopen jaren hebben wij veel geïnvesteerd in ons machinepark. Zo hebben wij een 5-assig bewerkingscentrum van Mazak, een verticaal bewerkingscentrum van Haas -uiterst geschikt voor het maken van matrijzen- en een BMO Proloader robot aangeschaft.

Deze machines hebben ons meer bewerkingsmogelijkheden gegeven, onze capaciteit vergroot én onze mogelijkheden voor wat betreft het maken van complexere producten verruimd. Hierdoor hebben wij een modern en uiterst gevarieerd machinepark tot onze beschikking, waar we u optimaal mee van dienst kunnen zijn. Om u een indruk van dit machinepark te geven ziet u hieronder een lijst met daarop onze belangrijkste machines.

Draaibanken:

 

CNC-Frezen:

Daarnaast hebben we nog diverse CNC en conventionele frees- en draaibanken.

Zagen:

Naast de Kasto win A 3.3 automatische zaagmachine, hebben we een Carif automatische lintzaagmachine en een Kaltenbach zaagautomaat.

Diversen:

Een tapapparaat, 2 ontbraamtrommels (groot en klein) en diverse andere apparatuur.

Meten:

Wij beschikken over een goed uitgeruste meetkamer met o.a. een Tigo SF 3D meetmachine internet zoeken, een Digimar CX1/DX1 hoogtemeter en een Mahr digitale ruwheidsmeter.

Naast een goede werkplaatsuitrusting en een modern machinepark zijn ook de werkomstandigheden van belang om een goede prestatie neer te kunnen zetten. Het geheel staat in een ruime hal met klimaatcontrole, geluidsabsorptie, veel daglicht, zicht naar buiten en een goede ventilatie en nevelafzuiging.

De belangrijkste factor ..

Het allerbelangrijkst zijn onze vakmensen. We werken als team. Begeleiding, (bij)scholing, ruimte voor volgen en uitproberen van nieuwe ontwikkelingen en individuele ontwikkeling is daarbij vanzelfsprekend.

Werken met een mindset van kijken of het nog beter of makkelijker kan op technisch of organisatorisch vlak is een continue proces.

 
 
 
 
Fahrenheitweg 6
Telefoon: 0515-53 25 25
8503 AE Joure
Fax: 0515-53 18 78
info@warniermetaal.nl
K.v.K. 51081725