MACHINELIJST

Warnier Precisiemetaal werkt met een goed en modern uitgerust machinepark en gereedschappen voor de allerhoogste kwaliteit in maatwerk. Er wordt continue geïnvesteerd in het machinepark, technologie en gereedschappen om up-to-date te blijven en onze bewerkingsmogelijkheden uit te breiden. Wij hebben diverse CNC draaibanken, met als jongste aanschaf een Mazak draaibank met dubbele spindel en aangedreven gereedschap in september 2019. Daarnaast hebben we diverse CNC bewerkingscentra voor het frezen, in juni 2019 uitgebreid met een Haas verticaal bewerkingscentrum. In 2019 hebben we de 2 beladingsrobots eveneens uitgebreid met een derde, een cobot met visiontechnologie.

De uitbreidingen van ons machinepark geven ons meer bewerkingsmogelijkheden, vergroot onze capaciteit én heeft onze mogelijkheden voor wat betreft het maken van complexere producten verruimd. Hierdoor hebben wij een modern en uiterst gevarieerd machinepark tot onze beschikking, waar we u optimaal mee van dienst kunnen zijn. Om de betrouwbaarheid van het bewerkingsproces verder te vergroten is in 2019 ook een centraal vulsysteem voor koelvloeistof aangeschaft en ook in opspanmiddelen is opnieuw veel geïnvesteerd.

Daarnaast hebben we eind 2019 ook een centrale olie nevelafzuiging in gebruik genomen waardoor we duurzamer en gezonder kunnen werken.

Om u een indruk van het machinepark te geven ziet u hieronder een lijst met daarop onze belangrijkste machines.

Draaibanken:

 

CNC-Frezen:

Daarnaast hebben we nog diverse CNC en conventionele frees- en draaibanken.

Zagen:

Naast de Kasto win A 3.3 automatische zaagmachine, hebben we een Carif automatische lintzaagmachine en een Kaltenbach zaagautomaat.

Robots:

We beschikken over een drietal beladingsrobots.

Diversen:

Een tapapparaat, 2 ontbraamtrommels (groot en klein) en diverse andere apparatuur.

Meten:

Wij beschikken over een goed uitgeruste meetkamer met o.a. een Tigo SF 3D meetmachine internet zoeken, een Digimar CX1/DX1 hoogtemeter en een Mahr digitale ruwheidsmeter.

Naast een goede werkplaatsuitrusting en een modern machinepark zijn ook de werkomstandigheden van belang om een goede prestatie neer te kunnen zetten. Het geheel staat in een ruime hal met klimaatcontrole, geluidsabsorptie, veel daglicht, zicht naar buiten en een goede ventilatie en nevelafzuiging.

De belangrijkste factor ..

Het allerbelangrijkst zijn onze vakmensen. We werken als team. Begeleiding, (bij)scholing, ruimte voor volgen en uitproberen van nieuwe ontwikkelingen en individuele ontwikkeling is daarbij vanzelfsprekend.

Werken met een mindset van kijken of het nog beter of makkelijker kan op technisch of organisatorisch vlak is een continue proces.

 
 
 
 
Fahrenheitweg 6
Telefoon: 0515-53 25 25
8503 AE Joure
Fax: 0515-53 18 78
info@warniermetaal.nl
K.v.K. 51081725