Introductie

Warnier Precisiemetaal is een transparant en open bedrijf met liefde voor alles wat MET metaal en het verspaningsvak te maken heeft.

Open en transparant

Oorspronkelijk gestart in 1967, maar inmiddels al ruim 15 jaar in handen van onze eigenaren Hilbrand en Madeleine Pierik. In de afgelopen 15 jaar heeft het ondernemerschap van Hilbrand en Madeleine zich gekenmerkt door de innovatieve en mensgerichte leiding van het metaalbedrijf. Een mooi voorbeeld daarvan is ons machinepark dat ieder jaar weer innoveert, maar ook het nieuwgebouwde lichte en open bedrijfspand in Joure karakteriseert onze visie.

Wij houden wel van een uitdaging

Binnen die visie past ook het aanpakken van uitdagingen. Want wat is, moet groeien. Dat betekent dat wij niet schromen complexe producten aan te pakken en dit als een uitdaging zien. Warnier beheerst het productieproces en denkt ook graag mee om zo het beste resultaat te behalen. Probeer ons eens uit!

Wat je geeft, krijg je terug

Wanneer het plaatje van binnen klopt, werkt dat ook naar buiten. Daar willen wij mee zeggen dat we een sterke focus hebben op ons interne proces. Het product dat Warnier de klant levert, maar ook onze medewerkers krijgen dezelfde soort aandacht. Aandacht waarbij wij onze blik gericht hebben op continue verbetering. Wij vinden beide vormen van relaties even belangrijk. Daarnaast is het heel plezierig om beter te worden in het vak dat je uitoefent! Zo profiteren wij samen van de groeiende kennis van onze vakmensen.

Altijd een treetje hoger

Onze ladder bevat veel treden en wij gaan graag naar een tree hoger. Onze medewerkers worden door ons nooit geremd in hun ontwikkeling, maar krijgen de ruimte. Naar onze klanten vertaalt dat zich in een gemotiveerd team dat meedenkt met de klant en kritisch is op het eigen werk.

De langertermijnrelatie

Wij gaan voor een goede relatie, ook op de lange termijn en wij werken graag met u samen om zo tot het allerbeste eindresultaat te komen. Het mag dan ook duidelijk zijn dat de investering die wij doen in ons werk, onze medewerkers en onze klanten tot uiting komt in een goede samenwerking. Voor veel van onze klanten vormen wij het verlengstuk; ‘de werkplaats’.

 

intro3

 
 
 
 
Fahrenheitweg 6
Telefoon: 0515-53 25 25
8503 AE Joure
Fax: 0515-53 18 78
info@warniermetaal.nl
K.v.K. 51081725