WAT WE DOEN

Warnier Precisiemetaal is een verspaningsbedrijf; het bewerken van diverse metalen en kunststoffen is ons vak. Wij maken klantspecifieke onderdelen, prototypes en enkelstuks, maar net zo goed kleine en middelgrote series van het door u gewenste onderdeel.

Ons uitgebreide machinepark

Ons machinepark bestaat uit verschillende CNC-machines die wij kunnen programmeren om grondstoffen zoals metaal en kunststof tot in precisie te bewerken, meten en behandelen. Wij nodigen u graag uit voor een gesprek, dan heeft u gelijk de mogelijkheid om in de werkplaats te kijken. Wij hebben namelijk geen geheimen als het gaat om de manier waarop wij werken. Sterker nog, wij zijn er eigenlijk best trots op!

Actief in verschillende branches

Wij leveren aan verschillende branches. Denk aan machinebouw, petrochemische- en openbaarvervoerssector tot de voedings- en medische industrie, luxe jachtbouw en engineeringbureaus. Iedere sector is anders en heeft zijn eigen benadering nodig. De producten die Warnier maakt, moeten goed zijn om veilig mee te werken.

Kwaliteitsborging

Wij zijn ISO-gecertificeerd. Omdat wij hoge eisen stellen aan ons werk en ook continu willen verbeteren, wordt er al tijdens het proces gecontroleerd. Ten slotte worden de kritische maten gecontroleerd voordat ze worden verzonden. Hiervoor is een 3D-meetmachine aanwezig. Uiteraard kunnen wij op aanvraag een meetrapport verzorgen. Ons werk hoort perfect aan te sluiten op het uwe.

watwedoen1

Wij begrijpen ‘vlotte levertijd’

Op het moment dat een product bij ons wordt gemaakt, begrijpen we bij Warnier Precisiemetaal dat u het product ook binnen een bepaalde tijd nodig heeft. Daarin gaan wij voor een vlotte tijdsspanne, maar proberen wij wel realistisch te blijven. Daarom krijgt u van ons de belofte dat wij er alles aan doen om onszelf aan deze planning en leverdatum te houden. Tijdige communicatie vinden wij daarbij belangrijk.

Onze complete service

Het verzorgen van koopdelen en samenstellen van complete assemblages kunnen we voor u verzorgen. Daarnaast hebben wij een netwerk van betrouwbare partners waarmee wij u op verschillende vlakken verder kunnen helpen. Bijvoorbeeld anodiseren, vernikkelen, verzinken, verchromen, harden, slijpen en diverse andere nabehandelingen. Zo maken wij onze service compleet en weten wij zeker dat uw producten de beste zorg krijgen.

 
 
 
 
Fahrenheitweg 6
Telefoon: 0515-53 25 25
8503 AE Joure
Fax: 0515-53 18 78
info@warniermetaal.nl
K.v.K. 51081725