STAGE- & OPLEIDINGSPLAATSEN

Wij zijn een erkend leerbedrijf en daarom perfect geschikt voor stage. We laten je graag zien hoe leuk werken in de metaal en verspaning kan zijn. Je krijgt bovendien een vaste begeleider die hier ook voor opgeleid is.

In overleg met jou wordt je programma vastgesteld. Naast algemene zaken kijken we dan ook naar waar je je specifiek op wilt richten. Zo mogelijk -mede afhankelijk van je eigen ontwikkeling-  verwerken we dat als leerdoelen in je stageprogramma.

Bepalend zijn je startniveau, je leerdoelen en hoe snel jij iets oppikt

We hebben diverse machines waar ook leerlingen goed mee kunnen leren werken. Je leert hoe je vanaf een tekening diverse producten van metaal of kunststof maakt. Hoe pak je dat aan, waar moet je op letten? Wat bepaalt je resultaat? Stap voor stap kom je verder. Werken met CNC draai- of freesbanken is mogelijk en ook programmeren. Bepalend zijn je startniveau, je leerdoelen en hoe snel jij iets oppikt.

Ook voor toekomstige engineers is het belangrijk om te leren wat je tegenkomt bij het maken van een product, of je er tijdens het bewerken goed bij kan en welke toleranties bijv. onnodig scherp zijn. Factoren die een groter risico met zich meebrengen en daarmee prijsverhogend werken. Als je daar rekening mee leert houden bij je ontwerp, maakt je dat ook een betere ontwerper.

Op dit moment hebben wij weer ruimte voor een stagiair MBO werktuigbouw of engineering. Lijkt het je leuk om bij ons stage te lopen en wil je graag wat leren, neem dan contact op.

Ook voor een HBO stage Wtb of Technische Bedrijfskunde zijn er geregeld mogelijkheden voor een onderzoeksproject. Ben je geïnteresseerd in een stage- of opleidingsplaats, informeer naar de mogelijkheden.

 
 
 
 
Fahrenheitweg 6
Telefoon: 0515-53 25 25
8503 AE Joure
Fax: 0515-53 18 78
info@warniermetaal.nl
K.v.K. 51081725