STAGE- & OPLEIDINGSPLAATSEN

Wij zijn een erkend leerbedrijf en daarom kun je bij ons prima stage lopen. We laten je graag zien hoe leuk werken in de metaalindustrie kan zijn. Je krijgt een vaste begeleider die daar ook voor opgeleid is.

In overleg met jou wordt je programma vastgesteld. Naast algemene zaken kijken we dan ook naar waar je je specifiek op wilt richten. Zo mogelijk -mede afhankelijk van je eigen ontwikkeling-  verwerken we dat als leerdoelen in je stageprogramma.

Bepalend zijn je startniveau, je leerdoelen en hoe snel jij iets oppikt

We hebben diverse machines waar ook leerlingen goed mee kunnen leren werken. Wij hebben onlangs een Winho S430 x 1000 draaibank aangeschaft. Een moderne, nieuwe conventionele draaibank met een groot bedieningsgemak. Deze is zeer geschikt voor beginnende draaiers, leerlingen en stagiairs. Maar ook werken met CNC draai- of freesbanken is mogelijk en ev. leren programmeren. Bepalend zijn je startniveau, je leerdoelen en hoe snel jij iets oppikt.

Op dit moment hebben wij weer ruimte voor een stagiair MBO werktuigbouw. Lijkt het je leuk om bij ons stage te lopen en wil je graag wat leren, neem dan contact op.

Ook voor een HBO stage Technische Bedrijfskunde zijn er diverse mogelijkheden voor een onderzoeksproject. Ben je geïnteresseerd in een stage- of opleidingsplaats, neem dan contact op.

 
 
 
 
Fahrenheitweg 6
Telefoon: 0515-53 25 25
8503 AE Joure
Fax: 0515-53 18 78
info@warniermetaal.nl
K.v.K. 51081725