OPENBAAR VERVOER

Wij leveren een groot aantal producten aan diverse klanten in de openbaar vervoer sector. Wij zijn onder meer A-leverancier bij onze klant in automatische deursystemen in treinen. Naast onderdelen voor treinen leveren we bijvoorbeeld ook onderdelen voor bussen, variërend van onderdelen van remsystemen tot bevestigingsmaterialen.

Veiligheid staat voorop

Wij leveren een betrouwbaar kwaliteitsproduct compleet met meetrapporten en certificaten. In de openbaar vervoer sector is er sprake van grote tijdsdruk bij reparatiewerk. Dit zorgt ervoor dat onze klanten flexibiliteit en snelheid van ons verwachten. In onze planning houden wij rekening met deze verwachtingen, waardoor wij hier vaak aan kunnen voldoen.

Kwaliteitsbewaking

Om aan de gestelde eisen te voldoen is een goede proces- en kwaliteitsbewaking essentieel. Het hele productieproces wordt goed bewaakt en verloopt volgens vaste procedures. De producten worden met bijbehorende certificaten en meetrapporten geleverd. Zo bent u verzekerd van een constante kwaliteit en een betrouwbaar product.

 
 
 
 
Fahrenheitweg 6
Telefoon: 0515-53 25 25
8503 AE Joure
Fax: 0515-53 18 78
info@warniermetaal.nl
K.v.K. 51081725